Contact
item17

Wij schakelen met onze klanten!

Aangezien wij niet geloven in half werk kopen klanten bij ons altijd een compleet pakket. De 'schakels' die we daarbij doorlopen zorgen ervoor dat wij het fietsplezier van onze klanten voor jaren kunnen garanderen. De vier belangrijkste schakels hebben we hieronder kort uitgewerkt:

1. Een gesprek met een fietsspecialist (intake) over het persoonlijk doel, de fietsfrequentie, eventuele (lichamelijke) beperkingen etc.

2. Uitgebreide fietsmeting (aanmeten) bepalen framemaat, lengte stuurpen, hoogte zadel etc.

3. Samen met de klant dé fiets en eventueel bijbehorende accessoires uitzoeken (keuzes maken):, rekening houdend met input bikefitting, intakegesprek en uiteraard het budget.

4. Opbouw/afstelling (fine-tuning) de puntjes op de ‘i’ wat betreft de afstelling rekening houdende met de persoonlijke voorkeur van de klant.

5. Tips en trucs m.b.t. onderhoud fiets/controle beurt (nazorg). Hoe gaat de klant zo goed mogelijk om met zijn fiets om zodoende de duurzaamheid (van het materiaal) te vergroten. Wat zijn de essentiële onderdelen die hij/zij zelf in topconditie kan houden. De eerste servicebeurt (controle) door de fiets-specialist (gratis).

Naast topkwaliteit fietsen levert Cycling Evers ook kwalitatief hoogwaardige aanverwante artikelen zoals kleding, schoenen en accessoires. Voor de complete beleving heten we u van harte welkom in onze winkel te Maastricht.

 

altijd in beweging

Burgemeester Cortenstraat 17 - 6226

Visie
Merken
In Beweging
Contact